Your Cart

Kombucha för Hemmabryggare

On Sale
SEK150.00
SEK150.00
Added to cart

Lär dig brygga kombucha!


Med denna brygg guide lär du dig alla steg i bryggprocessen.


Jag ser fram emot att dela min kunskap om vad jag lärt mig om kombucha sedan 2012 och bryggt till försäljning sedan 2013. Hoppas att du är taggad som tusan och kom ihåg att även om det är lätt att brygga kombucha så kommer det att krävas tidsinvestering från din sida innan du behärskar alla processer. Learning by doing är devisen här. Du kan tänka dig som att du får en karta att följa i olika steg.


Men i början vill jag att du fokuserar på och lär dig alla stegen och ser till att du får en bra och säker dryck som dessutom smakar som det bästa du druckit någonsin. Perfekt syrlig för din smak, bara det ingredienser du vill smaksätta med och slippa alla dessa fancy hipsterbryggningar som du dessutom måste betala dyra pengar för.


Jag hör dig! Du vill ju inte ha kolsyra, vill ha kolsyra, gillar inte ingefära, kamomill, hibiskus eller fläder, usch och tvi. Du vill hellre ha chaga, chili, vattenmelon, gurka eller morot men absolut inte mynta, äpple eller kanel. Nä, det ska dessutom vara lagom surt, inga sådana där konstiga bär med massa lustiga namn och ibland vill du ha matcha, moringa eller kanske tom ashwagandha. Ja, så kan det vara och grejen är som jag sa innan.


Jag visar dig hur DU brygger enligt DINA smakpreferenser och ingen annans! Vi tar en Halleluja moment på det och så går vi vidare till första delmomentet. Jag önskar dig ett stort lycka till i din kommande bryggresa!You will get a PDF (40MB) file

Customer Reviews

There are no reviews yet.